POČETNA / O NAMA

O nama

Naša tvrtka posjeduje dozvolu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za gospodarenje opasnim otpadom te izvoznu dozvolu za izvoz opasnog otpada u Austriju.

Za gospodarenje neopasnim otpadom posjedujemo dozvolu Istarske županije.

Ujedno smo upisani u Očevidnik pravnih i fizičkih osoba koje se bave djelatnošću posredovanja u organiziranju oporabe i/ili zbrinjavanja otpada, Očevidnik pravnih i fizičkih osoba koje se bave izvozom neopasnog otpada te Očevidnik pravnih i fizičkih osoba koje se bave prijevozom otpada.
Od 2003. godine kada smo dobili rješenje Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za skupljanje i skladištenje otpada, pa sve do danas naše poslovanje bilježi kontinuiran rast i sve kvalitetniju uslugu koju pružamo našim klijentima.

Tijekom godina razvili smo cjelovit proizvod odnosno uslugu koja nas izdvaja od ostalih tvrtki koje se bave istom djelatnošću. Kvaliteta naše usluge čini nas prepoznatljivima, te nam sve više klijenata ukazuje povjerenje.

Od prvog dana poslovanja, a posebno sada na pragu ulaska u Europsku uniju čiji  je uvjet rješavanje problema vezanih za gospodarenje otpadom, cilj naše tvrtke na području zbrinjavanja medicinskog otpada je da se medicinski otpad iz velikih i malih izvora zbrine na propisan i ekološki prihvatljiv način.

U skladu s time razvili smo način rada koji uključuje redovito tjedno obilaženje naših klijenata i preuzimanje otpada, kao što propisuju najnoviji zakoni i propisi koji su usklađeni s propisima EU.

Kako bi što više olakšali poslovanje našim klijentima u našu uslugu uključili smo izradu sve prateće dokumentacije vezane za gospodarenje medicinskim otpadom koju su svi proizvođači opasnog otpada dužni voditi i predavati nadležnim institucijama.

Naša misija je pružiti uslugu koja je najefikasnija i najekonomičnija u isto vrijeme, i koja omogućuje našim klijentima da brigu o otpadu prepuste nama, te se slobodno i neopterećeno mogu posvetiti svojim zanimanjima i na kraju svojim klijentima.

Tvrtka Ekoplanet na području zbrinjavanja medicinskog otpada svojim klijentima nudi know how- znanje, iskustvo, informacije, savjetovanja, edukaciju i jedinstvenu cjelovitu uslugu na području Republike Hrvatske.